Mustique Island

Luksuzni objekti se prostiru širom ovog bujnog, tropskog ostrva, nudeći zadivljujuće prirodno okruženje i potpunu privatnost, pružajući sofisticirani dizajn, romantični šarm i široke vidike u okruženju bez premca.

5550_mustique-7_orig-3.jpg Lokacija

Mustique, prožet istorijom i okružen intrigama, leži u sklopu ostrva Sveti Vinsent i Grenadini, samo stotinu milja zapadno od Barbadosa. Nežna klima ostrva tokom cele godine i prirodna lepota stenovitih rtova, dramatičnih vrhova i netaknutih plaža sa palmama, u kombinaciji sa najekskluzivnijom kolekcijom vila bilo gde na svetu, čine Mustique zaista jedinstvenom privatnom idilom. Kilometar iznad bele peščane i netaknute privatne plaže i tople tirkizne vode čine Mustique izuzetno privatnim i blaženim utočištem za sve koji traže savršenu destinaciju za odmor.

5554_mustique-11_orig-1.jpg Smeštaj

Postoji 75 vila, od kojih je svaka kuća jedinstvena po dizajnu i enterijeru, odražavajući stil i ukus svog vlasnika. Arhitektonski stilovi su evoluirali tokom godina od klasičnijih kuća u stilu plantaža do nagrađivanog savremenog eko-dizajna. Veličine kuća variraju od intimnijih vikendica sa dve spavaće sobe, pogodnih za medeni mesec, parove koji putuju sami ili male porodice do privatnih imanja sa 8-10 spavaćih soba koje nude odvojen smeštaj za goste, privatne bazene, teniske terene, teretane i medijske sobe. Cotton House u kolonijalnom stilu, nekada staro skladište pamuka, oduvek je bilo društveno središte ostrva gde se vlasnici i posetioci druže i zabavljaju. Danas je zastupljena opuštena ostrvska atmosfera u kombinaciji sa uslugama i sadržajima hotela svetske klase.

5553_mustique-10_orig-1.jpg Usluga

Isprobajte ekstremne sportove kao što su kite-surfing ili ronjenje u dubokom moru i pecanje, ili uzmite nežniji pristup, sa ronjenjem u brojnim skrivenim uvalama oko ostrva nakon čega sledi negujući spa tretman. Deca su prepuštena mnoštvu zabavnih aktivnosti, sa izobiljem vodenih sportova, bioskopu na otvorenom, tenisom, poni kampom, piknicima na plaži i potragom za blagom, takmičenjima u letenju zmajeva i dečijim jelovnicima. Cotton House Spa ima četiri sobe za tretmane, sobu za opuštanje sa zadivljujućim pogledom na more i specijalizovani kozmetički salon koji nudi niz holističkih i kozmetičkih tretmana. Svim gostima koji borave na ostrvu na raspolaganju je dobro opremljena teretana, a tu je i stalni instruktor fitnesa koji vodi niz dnevnih časova i instruktor joge koji može da organizuje jogu na plaži.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do maja.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika