Four Seasons Resort Costa Rica at Peninsula Papagayo

Neverovatna avantura čeka u Four Seasons Costa Rica rizortu. Savršena destinacija za eko-avanturiste i odmor na plaži ili poslovne putnike koji žele smeštaj svetske klase u egzotičnom mestu.

3590_fspeninsula-papagayo5_orig-1.jpg Lokacija

Four Seasons se nalazi na severozapadnoj obali Tihog okeana Kostarike u provinciji Guanacaste. Rizort se nalazi na ekskluzivnom poluostrvu Papagayo, koje obuhvata 930 hektara. Ovo izolovano prirodno utočište pruža obilje mogućnosti za doživljaj eko avanture na kopnu i u vodi.

3593_fspeninsula-papagayo8_orig-1.jpg Smeštaj

154 sobe, suite-a i rezidencije rizorta odražavaju egzotični karakter Kostarike, sa udobnim nameštajem od ratana i bambusa, lokalnim umetničkim delima i detaljima od lokalnog drveta i kamena. Birajte između 20 luksuznih rezidencija koje nude sve pogodnosti doma, ali sa kompletnom Four Seasons uslugom i pogodnostima – uključujući infinity bazen i tuš na otvorenom.

3589_fspeninsula-papagayo4_orig-3.jpg Usluga

Gosti mogu da uživaju na Arnold Palmer golf terenu, ili da opuste čula masažom od bambusa u nagrađivanom spa centru. Dve plaže i četiri bazena – sve okruženo bujnim pejzažom – pozivaju na potpuno opuštanje. Za uspomene koje traju ceo život, volontirajte da učestvujete u programu „Rastemo zajedno“, koji podržava lokalne škole i čuva životnu sredinu.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do marta.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika