Tabacon Thermal Resort & Spa

Tabacon Thermal Resort & Spa nudi jedinstvenu kombinaciju energije aktivnog vulkana Arenal, topline izvora Tabacon i čistoće i mističnosti okolne prašume.

4532_tabacon4_orig-1.jpg Lokacija

Nakon što je mirovao više od 400 godina, vulkan Arenal u regionu prašume Fortuna de San Carlos u Kostariki, eruptirao je 1968. godine; danas je to jedan od deset najaktivnijih – ali bezopasnih – vulkana na svetu. Njegovi dnevni prikazi lave i noćne svetlosne emisije stvaraju dramatičnu pozadinu za Tabacon Thermal Resort & Spa.

3597_tabacon1_orig-1.jpg Smeštaj

Tabacon Thermal Resort & Spa nudi izbor luksuznih soba i suite-ova, koji su svi opremljeni bogatim rukotvorinama i nameštajem kostarikanskih zanatlija. Za istinski pronicljive putnike, ekskluzivni Senator Suites kombinuju veliki prostor, izvanrednu udobnost i izuzetan dizajn.

4533_tabacon7_orig-1.jpg Usluga

Rizort, čije sobe maksimalno iskorištavaju spektakularno okruženje, je destinacija iz snova ljubitelja wellness-a. Osećate snažnu vezu sa prirodom, a svi tretmani u Grand Spa izvode se u jednoj od jedanaest prostorija na otvorenom koje su dizajnirane da uklope mirise prašume i žubor čuvenih toplih izvora. Voda zagrejana vulkanom koristi se u hidromasažnim kadama, a gosti mogu da probaju i tradicionalni Temazcal, ritual detoksikacije.

Travel House savet

Gosti mogu organizovati romantične večere u privatnom bungalovu u prašumi (uz doplatu). Dok gosti sede za stolom koji je ukrašenim laticama ruža i svećama, privatni kuvar priprema gurmansku večeru od četiri jela.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do marta.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika