1 Hotel South Beach

Vaše utočište na South Beach-u inspirisano je plažom od 600 stopa duž Atlantskog okeana. Dizajniran za udobnost koristeći obnovljene materijale, ovaj hotel je jedinstven i prirodan.

5417_1-sobe-hh-7_orig-1.jpg Lokacija

Osamnaest spratova 1 Hotel South Beach zauzima nekadašnji dom Gansevoort i Perry-a. Ovoo je najveći objekat na obali u South Beach-u i takođe je među retkim hotelima koji imaju LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) sertifikat.

5418_1-sobe-hh-8_orig-1.jpg Smeštaj

Debora Aguiar je stvorila jedinstveno okruženje sa prirodnim materijalima. Pažljivo su donete odluke o svetlosti i načinu na koji ona komunicira sa prostorom. Ovaj luksuzni smeštaj u Majamiju imaju prostrane privatne balkone sa spektakularnim pogledom na Atlantski okean ili horizont grada Majamija. Kuhinjski pultovi od belog kvarca, porcelan i luksuzni detalji doprinose ovom jedinstvenom iskustvu.

5414_1-sobe-hh-4_orig-3.jpg Usluga

Postoje četiri bazena, uključujući zadivljujući bazen na krovu hotela i restoran-bar sa panoramskim pogledom na okean i horizont grada Majamija. Možete uživati u prepoznatljivom restoranu koji je kreiran u partnerstvu sa nagrađivanim, svetski poznatim kuvarom Tom Colicchio-m. Sadržaji uključuju 24-časovnu konsijerž uslugu, parking, room service, pristup fitnes centru i spa centru sa kompletnom uslugom, uključujući personalni trening i još mnogo toga.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do maja.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika