Miami Beach Edition

Miami Beach EDITION nije samo boutique hotel. Ovde ćete pronaći elegantno dizajniran kompleks struktura i prostora, koji zajedno nude novu vrstu luksuznog rizorta. Svaki aspekt tradicionalnog hotela na plaži ponovo je osmišljen za potrebe i želje nove generacije, a svaka misao posvećena poboljšanju boravka gostiju, bilo na odmoru, opuštanju ili poslu.

6879_miami-beach-edition-2_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u Mid-Beach-u, istorijskom srcu Miami Beach-a, na površini od 1,2 hektara koja se proteže od avenije Collins do obale okeana. Miami Beach Edition ima ekskluzivan pristup najvećoj privatnoj plaži u gradu. Južno od hotela nalaze se živahni noćni život, šoping i restorani u ulici Ocean Drive i Lincoln Road. Hotel je na nekoliko minuta od kongresnog centra Miami Beach, gde se održavaju Art Basel i Miami Beach Fashion Week.

6878_miami-beach-edition-1_orig-1.jpg Smeštaj

Miami Beach EDITION naglašava jednostavan, ali sofisticiran dizajn i nudi smeštaj u 294 luksuzne sobe, uključujući suite-ove, bungalove i penthaus. Prostrane i elegantno dizajnirane sobe imaju zidove obložene svetlim hrastovim pločama i kupatilo sa kliznim staklenim vratima i podnim pločicama od porcelana boje slonovače. Sofisticirani suite-ovi imaju zaseban prostor za sedenje, mnogi takođe imaju privatni balkon i mogućnost spajanja soba. Svaki od hotelskih bungalova na plaži pruža privatnost, prostranost i stil i sastoje se od spavaće sobe, trpezarije, dnevnog boravka i balkona.

6886_miami-beach-edition-6_orig-1.jpg Usluga

Urbani rizort sa ogromnim izborom restorana i zabavnih sadržaja, uključujući restoran šefa kuhinje sa Michelin zvezdicom Jean-Georges Vongerichten-a i prostor za zabavu na celom jednom spratu sa kuglanom, klizalištem i noćnim klubom. Sa pogledom na Atlantski okean nalaze se dva otvorena bazena sa barovima i bioskop na otvorenom. Fitnes i spa centar koji radi 24 sata, nude vrhunske zdravstvene i wellness tretmane.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do maja.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika