Faena Hotel Miami

Luksuzni hotel u Majamiju, Faena Hotel Miami odiše pozorišnom umetnošću i elementima inspirisanim Južnom Amerikom. To je jedna od prvih zgrada koja se otvorila kao deo umetničkog okruga Faena, četvrti umetnosti i kulture koju je osmislio argentinski investitor Alan Faena.

10915_mala-6_orig-1.jpg Lokacija

Hotel Faena Miami koga okružuju Atlantski okean i Indian Creek kanal se nalazi između 32. i 36. ulice na Collins aveniji. Do South Beach-a se dolazi šetalištem, a Lincoln Road je udaljen oko 3 km.

10914_mala-5_orig-1.jpg Smeštaj

169 soba i suite-ova ima prepoznatljivu uslugu batlera i mešavinu starog sveta i savremenih pogodnosti. Nameštaj u sobama je ručno izrađen i dizajniran od strane Alan Faena-e, evocirajući glamurozne 1950-te i raskošan Art Deco stil.

10913_mala-2_orig-1.jpg Usluga

Restoran Pao sa modernom azijskom kuhinjom, Los Fuegos inspirisan bogatom kulinarskom tradicijom Južne Amerike, Living Room sa koktelima i velikim izborom vina, bar Saxony sa DJ nastupima i Veranda za jutarnju kafu ili lagani doručak.
Spa centar Tierra Santa Healing House sadrži južnoameričke tehnike i lokalne sastojke, dizajnirane da podignu duh i vrate vitalnost.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do maja.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika