Mandarin Oriental Miami

Idealno lociran na Brickell Key-u, Mandarin Oriental izgleda kao da se nalazi na sopstvenom privatnom ostrvu, a u stvari je deo blistavog centra Majamija.

582_mandarin-oriental-5-miami_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na idiličnom ostrvu Brickell Key, Mandarin Orientalje luksuzni, urbani rizort na obali, koji spaja kosmopolitski šarm i prirodne lepote sa legendarnim gostoprimstvom.

580_mandarin-oriental-3-miami_orig-3.jpg Smeštaj

Luksuzne sobe i suite-ovi pružaju mirnu i opuštenu atmosferu i spektakularan pogled sa balkona ili terase na Biscayne Bay ili na horizont Majamija. Uređen od strane međunarodno poznatih dizajnera enterijera Hirsch Bedner & Assoc., enterijer soba se oslanja na sofisticiranost kosmopolitskog grada sa različitim kulturnim uticajima.

583_mandarin-oriental-6-miami_orig-1.jpg Usluga

Mandarin Oriental Miami je stvoren za razonodu. Možete se opustiti na privatnoj plaži hotela, ili istražiti spa centar svetske klase i fitnes centar sa ličnim trenerima. Provedite dan na plaži, uživajte u kulturi ili odličnoj hrani, krenite u šoping, a zatim se zabavite na teniskim ili golf terenima.

Travel House savet

Ako ste skloni vrtoglavici, izbegavajte bilo koju sobu na istočnom kraju hotela iznad 39. sprata: da biste došli od lifta do sobe, morate da pređete nebeski most sa staklenim zidovima.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do maja.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika