St. Regis Bal Harbour

Resort St. Regis Bal Harbour je besprekorni dom elegancije na obali okeana, toplog ambijenta, vrhunske usluge i zavodljivih sadržaja.

My Project (81) Lokacija

Ovaj luksuzni rizort se nalazi direktno preko puta čuvenih Bal Harbor prodavnica, samo nekoliko minuta od energičnog South Beach-a i ekskluzivnih događaja u ovoj oblasti, kao što je svetski poznati Art Basel. St. Regis se nalazi na plaži, direktno prekoputa prodavnice Bal Harbor.

11376_8403743313-7ab5975e72-k_orig-1.jpg Smeštaj

St. Regis Bal Harbor sa 243 sobe je jedan od najluksuznijih hotela na plaži u Majamiju. Raskošan dekor, prostrane sobe sa balkonima, dva infinity bazena, tri restorana i odlična lokacija preko puta Bal Harbor prodavnica. Svaka soba ima elegantno mermerno kupatilo, terasu sa ležaljkama i digitalni tablet koji kontroliše sve, od svetla do room service-a. Digitalni paneli na zidovima takođe omogućavaju gostima da priguše svetla i zatvore zavese. Postoji osam tipova soba i suite-ova i razlikuju se prvenstveno po broju kreveta i površini, u rasponu od 650 do 2.800 kvadratnih stopa.

11383_8403767335-f09c0117a9-k_orig-1.jpg Usluga

Gostima su na raspolaganju usluge batlera i konsijerža,  dva tropska bazena, privatni paviljoni i plaža sa belim peskom. Tu su J&G Grill, koncept restoran koji je kreirao međunarodno poznati kuvar Jean-Georges Vongerichten, prvi gurmanski restoran sa burgerima u Bal Harbour-u – BH Burger Bar, Fresco Beach Bar & Grill i St. Regis Bar & Wine Vault sa kolekcijom najboljih svetska vina i  prilagođenim menijem sa sušijem i jelima inspirisanim Azijom. Oaza prefinjenosti i mira, Remede Spa od 14.000 kvadratnih stopa postavlja novi spa standard u Majamiju. Ostanite u formi sa St. Regis Athletic Club i poznatim trenerima Tracie Wright Vlaun i Christopher Vlaun.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do maja.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika