STK Miami

STK Miami je poznat kao jedan od najmodernijih steakhouse-a na obali Miami Beach-a, sa sofisticiranom, modernom atmosferom, STK Miami nudi više od običnog bifteka, to je čitavo iskustvo.

9020_stk-miami-2_orig-3.jpg Restoran

STK Miami se nalazi u srcu Miami Beach-a, smešten u 1 Hotel and Resorts, donoseći puls Njujorka u ritam South Beach-a. On vešto spaja dva koncepta u jedan — moderan biftek i šik salon. Veliki centralni dnevni boravak opremljen je svetlim kožnim nameštajem i teksturiranim krokodilskim pločicama, a okružen je uzdignutom trpezarijom za formalnije ručavanje. Pozorišna svetla osvetljavaju svaki sto, dok DJ stvara energičnu atmosferu u celom prostoru.

9019_stk-miami-2-mala_orig-1.jpg Hrana

STK Miami ima sofisticiranu i savremenu atmosferu inspirisanu Majamijem. STK nudi vrhunski USDA Prime biftek, a opcije menija uključuju biftek sa rebarcima, filet minjon i porterhouse. Ostala prepoznatljiva jela su Wagyu beef lil’ BRGs, Lobster mac ‘n’ cheese i foie gras French toast. Kao što se i očekivalo, biftek je glavna atrakcija. STK nudi male, srednje i velike porcije, kao i predjela od sveže ribe.

9021_stk-miami-3-mala_orig-1.jpg Kuvar

Izvršni kuvar STK Miami je Aaron Taylor koji vodi kuhinju zajedno sa šefom kuhinje Eli Jackson. Za Aarona, kuvanje i vođenje kuhinje su oduvek bili deo njegovog života. Radio je u kuhinji tokom njegovih tinejdžerskih godina i u mađarskom restoranu njegove porodice gde je shvatio svoju strast za kuvanjem. Tokom svoje 15-godišnje karijere kuvao je u podnebljima od Kolorada do Keys-a, uključujući The Keystone Ranch, Pierre’s i Meat Market.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika