The Ritz-Carlton South Beach

Ritz-Carlton South Beach je sofisticiran, vrhunski hotel, koji se nalazi u jednoj od najpoznatijih četvrti grada i omiljen je od strane najizbirljivijih gostiju i poznatih ličnosti. Rizort ima infinity bazen sa VIP ležaljkama, ekskluzivni salon i neprocenjivu kolekciju umetničkih dela.

11082_rcsobch-00234_orig-3.jpg Lokacija

Smešten na nekoliko koraka od Ocean Drive-a i Lincoln Road-a, na pešačkoj udaljenosti od najboljih restorana, prodavnica i noćnog života u Majamiju.

11071_mala_orig-1.jpg Smeštaj

Hotel ima 375 soba i suite-ova sa pogledom na Atlantski okean, bazen i South Beach. Sobe su prostrane, sa luksuznim kupatilima i prijatnom posteljinom, praćene modernim sadržajima.

11080 Rcsobch 00209 Orig Usluga

Za opuštanje i uživanje u večeri, postoji restoran na obali okeana u South Beach-u: DiLido Beach Club, a tu su i Lobby bar, Bistro i Lounge. Ritz-Carlton Spa nudi La Maison de Beaute Carita tretmane, zajedno sa evropskim ritualima lepote, uključujući Prada Beauty terapije za negu kože. Fitnes centar sadrži najnoviju opremu za trening sa tegovima i kardiovaskularnu opremu Life Fitness.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do maja.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika