Hard Rock Hotel Cancun

U ovom jedinstvenom all inclusive rizortu u Kankunu iskusite vrhunski odmor dostojan rok zvezda, koji odražava svoje meksičko okruženje i kosmopolitski duh.

Hrh Cancun Pool & Beach 013 6465 Lokacija

Hotel se nalazi direktno na prelepoj, beloj peščanoj plaži. Aerodrom Kankun je udaljen oko 15 km, odnosno oko 30 minuta vožnje, kao i centar Kankuna.

Hrh Cancun Rock Star Suite Bedroom Smeštaj

Sa prekrasnim pogledom na okean i privatnim balkonima, hotelski suite-ovi i sobe nude potpuno i vrhunsko uživanje sa hidromasažnom kadom, LCD televizorima sa ravnim ekranom sa premium satelitskim kanalima, plišanim bade-mantilima i papučama, vrhunskim toaletnim priborom, kvalitetnom posteljinom i dobro opremljenim mini-barom.

Hrh Cancun Rock Star Suite Living Room Usluga

Hard Rock Resort Cancun ne poznaje granice, uz sav sjaj rokenrola i ekskluzivne usluge, ovde čete doživeti odmor kakav niste sanjali. To znači pristup neverovatnim All Inclusive sadržajima kao što su iskustvena večera u 6 restorana svetske klase, beskrajni kokteli, legendarna zabava i sve na vrhunskom nivou. Pripremite se za ozbiljno opuštanje uz egzotične bazene sa dva bara, uzbudljive vodene sportove i tri hidromasažne kade na otvorenom, ili izaberite tretman iz bogatog menija u spa centru koji ima 10 soba za individualne tretmane, 6 soba za tretmane za parove i glavnu sobu za spa tretmane sa hidromasažnom kadom.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika