Hard Rock Hotel Riviera Maya

Hard Rock Hotel Riviera Maya ima zadivljujući pogled na tropske krajeve, privatnu plažu sa belim peskom i ekskluzivna područja za ronjenje, a sve je upotpunjeno legendarnim Hard Rock gostoprimstvom.

Hrh Riviera Maya Hacienda Pool 136 9867 Lokacija

Okružen bujnim zelenilom, ovaj rizort je pogodan za porodice sa decom, a i za parove sa svojim odvojenim delom Heaven koji je samo za odrasle. Nalazi se na prelepoj obali Rivijere Maya, oko 19 km od Playa del Carmen. Obližnje atrakcije uključuju Xcaret, Tulum, Xel-Ha, Coba i Chichen Itza (189 km). Hotel se nalazi 76 km od međunarodnog aerodroma Kankun i 90 minuta od centra Kankuna.

Hrh Riviera Maya Heaven King Corner Guest Room 126 8852 Smeštaj

Doživite energiju bez premca u Hard Rock All Inclusive Riviera Maya hotelu i izaberite jednu od 1.264 legendarnih soba i suite-ova sa pogledom na okean. Postoje dva odeljka hotela: Hacienda Family i Heaven Adults Only koji nude savršen smeštaj u Deluxe Gold Garden View i Deluxe Gold Pure Wellness sobama, a ukoliko tražite nešto drugačije, preporučujemo smeštaj u Rock Suite-u ili Rock Star Suite-u, gde pored grandioznog smeštaja dobijate i uslugu ličnog asistenta.

Hrh Riviera Maya Heaven Edens Jacuzzi Eden Beach No Pole Usluga

Uživajte u elegantnim i legendarnim barovima, spektakularnim bazenima i očaravajućim tropskim pogledom. Prirodna morska uvala je savršena za vožnju kajakom, ronjenje i jednostavno opuštanje uz toplo Karipsko more. Uživajte u All Inclusive sadržajima, uključujući večeru u restoranima svetske klase, sa lokalnim specijalitetima i najkvalitetnijim sastojcima. Opustite se u Rock Spa® koji nudi svakom gostu lični raj i potpuni zen. Uživajte u svemu, od masaža i tretmana lica do poznate hidroterapije i mirnog okruženja i pružite deci svoj deo raja uz Hard Rock Roxity Kids Club™. Ovde vas čeka beskrajna zabava sa mnoštvom aktivnosti, igara, zanata i muzike. Dok su deca na vrhunskom mestu za druženje, sklapaju prijateljstva, formiraju bendove i provode vreme svog života, roditelji se mogu opustiti znajući da su njihove male legende u dobrim rukama.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika