Dreams Sapphire Resort & Spa

Na samo 15 minuta od aerodroma u Kankunu, Dreams Sapphire Resort & Spa čeka vaš dolazak. Sa AAA Four Diamond nagradom i luksuznim sadržajima, Dreams Sapphire redefiniše sveobuhvatno iskustvo rizorta i pruža savršeno bekstvo od briga i stresa.

Drsrc Ext Mainpool 2020 2a Rgb Cb Lokacija

Dreams Sapphire Resort & Spa je inspirisan kulturom i arhitekturom Maja i nalazi se direktno na predivnoj peščanoj plaži. Hotel odiše opuštenom atmosferom i nudi najviši nivo udobnosti i usluge. Aerodrom Cancun je udaljen 15 km od rizorta, a Playa del Carmen oko 34 km.

Drsrc Dlx Fam Pcjr Tv 2a Rgb Cb Smeštaj

Doživite luksuzno all-inclusive porodično iskustvo u Dreams Sapphire Resort & Spa, zajedno sa očaravajućim pogledom na okean, gurmanskom uslugom i aktivnostima za svaki uzrast i interesovanje. Prostrane sobe i suite-ovi, luksuzno uređeni i opremljeni, pružaju savršeno iskustvo odmora. Uz pogodnosti kao što su pristup privatnim bazenima, veliki balkoni i povezane sobe, možete uživati u ovom raju. I bez obzira koju kategoriju sobe odaberete, plaža je udaljena samo nekoliko minuta hoda!

Drsrc Spa Relaxationarea 1 Cb Usluga

Nađite vremena da se opustite i napunite svoje baterije tokom boravka u The Dreams Spa byPevonia®, dok se deca igraju u Explorer’s Club-u sa osobljem sertifikovanim od strane Crvenog krsta, a zatim se ponovo okupite sa celom porodicom i uživajte u zabavi na bazenu. Istražite restorane i nazdravite uz zadivljujući pogled iz bilo kog bara sa neograničenim vrhunskim pićima. Napojnice i porezi su uvek uključeni u cenu.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

Savet eksperta

Isprobajte Detox & De-Stress Body terapiju u spa centru. Ovo je savršen tretman za sve koji imaju napetost, glavobolju, jet lag, bol u telu ili umor. Topli omotač od Moor Mud-a umiruje telo iznutra, spolja, pružajući energiju, detoksikaciju i revitalizaciju. Završni dodir Tension Relief gela će vam pružiti osećaj kao da lebdite u vazduhu.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika