Four Seasons Punta Mita

Okružen tropskim vrtovima na poluostrvu pacifičke obale, ovaj luksuzni golf rizort ima direktan pristup plažama sa belim peskom.

11672_fs-punta-mita-2_orig-1.jpg Lokacija

Netaknute plaže sa belim peskom i neravne formacije stena od lave čine predivno okruženje. Ronjenje, golf, surf ili pecanje pod suncem Meksičke rivijere će vam pružiti nezaboravan odmor. Konsijerž u Four Seasons Punta Mita rizortu preporučuje najbolje stvari koje treba videti i uraditi na ovoj destinaciji – od posmatranja kitova do jedinstvene degustacije tekile.

17507_fs-punta-mita-3_orig-1.jpg Smeštaj

U stilu luksuznih meksičkih kuća na plaži, svaka soba u Four Seasons Punta Mita rizortu nudi jednostavan, raskošan dekor i nameštenu terasu ili balkon. Svaka soba ima plazma televizore, DVD i CD plejere, kompjuterske/faks veze, telefone sa dve linije i brzi pristup internetu. Za još veću udobnost, tu su čuveni Four Seasons kreveti, veliki ormari i sef u sobi. Prostrana kupatila imaju duboku kadu, odvojenu staklenu tuš kabinu i WC u posebnoj niši. Za kontrolu temperature obezbeđeni su klima uređaji i plafonski ventilatori.

11673_fs-punta-mita-3_orig-1.jpg Usluga

Posle uzbudljive partije golfa ili tenisa, uživanje u laganoj užini u Tail of the Whale restoranu, gde možete da posmatrate kako talasi zapljuskuju obale sa belim peskom. Uživajte u modernim interpretacijama meksičkih klasika i specijaliteta iz oblasti Puerto Vallarta. Zakoračite u utočište odmora i mira u Four Seasons Apuane Spa i prepustite se relaksirajućem tretmanu ili masaži.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika