Iberostar Selection Cancun

Šta vam pada na pamet kada pomislite na Kankun? U Iberostar-u to znači zabava za mališane u Aqua Fun-u, plaže koje se protežu kilometrima, kontak sa lokalnom florom i faunom, otkrivanje morskog života, spektakularni golf teren i hiljade drugih detalja koje možete očekivati od hotela sa 5 zvezdica.

Iberostar Selection Cancun 2 Lokacija

Iberostar Selection Cancun se nalazi na plaži Delfines, jednoj od najlepših plaža u Kankunu, pored Nichupte lagune i udaljen je oko 15 minuta vožnje od aerodroma Cancun.

Iberostar Selection Cancun 9 Smeštaj

Pružajući idealnu kombinaciju udobnosti i usluge, hotel nudi romantično okruženje sa nizom pogodnosti dizajniranih za svoje goste. Sve sobe imaju TV sa ravnim ekranom, mini-bar, frižider i Wi-Fi. Iberostar Selection Cancun takođe nudi usluge konsijerža i room service.

Iberostar Selection Cancun 11 Usluga

Zabavite se u noćnom klubu, opustite se u bazenima, ili uživajte u izvrsnoj hrani u nekom od restorana hotela. Iberostar Selection Cancun nudi razne opcije za aktivnosti i zabavu, kao što su 10 bazena, golf teren, 6 restorana, SPA Sensations, fudbalski teren, kozmetički salon, ronilački centar i još mnogo toga.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

Savet eksperta

Za porodice sa decom, dostupan je Star Camp Activity program, koji nudi dnevne sportske i zabavne aktivnosti za decu.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika