Pujol

Ako se duh zemlje može objasniti samo degustacijom njene hrane, restoran Pujol čini upravo to. Poznat kao najbolji restoran u Meksiku, predstavlja nezaboravan ukus Meksika kroz magičnu kombinaciju sastojaka Enrique Olvera-e.

9366_pujol_orig-1.jpg Restoran

Sofisticiranu, ali opuštenu atmosferu kreiraju siva kožna sedišta, drveni podovi, tamno sivi zidovi ukrašeni ogledalima koja vizuelno proširuju prostoriju od 44 mesta, a osvetljenje iznad svakog stola stvara neformalnu atmosferu. Pujol je bio nadimak Olverinog dede i predstavlja Meksiko na način na koji ga on vidi.

9360_pujol3_orig-3.jpg Hrana

Pujol stvara meksičku kuhinju sa ličnim stilom, koristeći lokalne sastojke i drevnu i modernu kulinarsku tehniku kao polaznu tačku. Tradicionalno i savremeno stapanje u jedinstvenim jelima. Cilj je nezaboravan ukus koji slavi izuzetnu raznolikost sastojaka meksičke kuhinje. Osnovna nacionalna kuhinja kombinuje se sa novim sastojcima koji održavaju duboke meksičke korene.

9362_ana-lorenzana02_orig-1.jpg Kuvar

Enrique Olvera je odlučio da još jednom pogleda svoju ljubav prema kuvanju – nešto što je otkrio kao dečak u poslastičarnici svoje bake i deke – i otputovao je u Njujork da se upiše na Kulinarski institut Amerike. Kada se četiri godine kasnije vratio u Meksiko, otvorio je svoj restoran Pujol. On sada stvara jedinstvena iskustva, primjenjujući i savremenu i staru kulinarsku tehniku.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika