Ocean Riviera Paradise

Ocean Riviera Paradise se može pohvaliti svojom veličinom, modernom arhitekturom i upečatljivim dizajnom enterijera inspirisanog Mediteranom.

Ocean Riviera Paradise 2 Lokacija

Ocean Riviera Paradise je novoizgrađeni rizort sa pet zvezdica koji se nalazi na obali Rivijere Maya, u neposrednoj blizini Playa del Carmen. Udaljen je 53 km od aerodroma Cancun.

Ocean Riviera Paradise 6 Smeštaj

Sobe u hotelu Ocean Riviera Paradise raspoređene su u 4 različite oblasti hotela: Daisy, Privilege, Eden i El Beso. Svaka od ovih oblasti ima moderne sobe uređene u savremenom dizajnu sa pomorskim detaljima. Sobe su opremljene svime što je potrebno za ugodan boravak gostiju.

Ocean Riviera Paradise 9 Usluga

Ocean Riviera Paradise nudi veliki izbor kulinarskih atrakcija sa 10 tematskih restorana i 11 barova u okviru rizorta. Odvojite malo vremena u Spa centru Despacio i dozvolite timu profesionalaca da vam ugodi u masažama i tretmanima lica i tela. U rizortu ćete naći veliki izbor program sporta i aktivnosti koje organizuje hotelski Blue Team. Tokom dana, gosti mogu uživati u bezbrojnim aktivnostima kao što su fudbal, odbojka, kuglanje, časovi plesa, pena party i akva aerobik, a noćne žurke, muzika uživo, filmovi i tematske večeri pružiće vam mnogo zabave.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

Savet eksperta

U rizortu postoji kompletan program aktivnosti za decu uzrasta od 4 do 12 godina, koji uključuje sledeće:
Dečiji vodeni park
Igralište
Igraonica
Dnevne i noćne aktivnosti
Muzika i predstave
Minidisko sa maskotom Daisy

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika