One&Only La Palmilla

Zelena oaza na vrhu poluostrva Baja. Tamo gde azurne vode pozdravljaju planinsku pustinju, a Tihi okean se spaja sa Kortezovim morem. Tamo gde se topli talasi razbijaju na dramatičnoj obali... i gde se sivi kitovi mogu videti kako se veličanstveno uzdižu u daljini. Ovde je ljupki stil Starog Meksika - sa svojim krovovima od crvenih crepova, belim zidovima i idiličnim ambijentom koje dopunjuju fontane - tiho smešten među palmama koje se njišu, rajskom pticom i drugim tropskim cvećem.

11712_palmilla-5_orig-3.jpg Lokacija

One&Only Palmilla je smešten među zadivljujućim pejzažima poluostrva Baja i uz Kortezovo more. Smešten pored jedne od retkih plaža za kupanje u regionu, rizort nudi najlepši pogled na izvanrednu obala Los Cabos-a.

11715_palmilla-8_orig-3.jpg Smeštaj

Sve smeštajne jedinice su okrenute ka okeanu i imaju privatne terase ili balkone. Raskošni Casita Suites sa pogledom na okean uokviruju privatne infinity bazene. Vila Cortez sa četiri spavaće sobe se nalazi na vrhunskoj lokaciji na izolovanom delu obale okeana, dok se četvorosobna vila One nalazi na vrhu brda, sa prekrasnim pogledom na more.

11710_palmilla-3_orig-3.jpg Usluga

Možete ručati u SEARED – novom konceptu Jean-Georges Vongerichten-a, ili u Agua by Larbi, koja nudi autentičnu meksičku kuhinju, ili u restoranu Suviche gde se služi azijska kuhinja sa meksičkim uticajima, dok Breeze služi sveži i organski izbor jela.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika