Rosewood Mayakoba

Okružen smaragdnom džunglom i netaknutim belim plažama, Rosewood Mayakoba je rizort koje definiše privatni svet retkog luksuza i prefinjene lepote.

2937_rosewood-mayacoba-riviera-maya-3_orig-1.jpg Lokacija

Smešten južno od Kankuna u Meksiku i severno od Playa del Carmen, Rosewood Mayakoba je luksuzni rizort od 650 hektara. Smešten je duž netaknutog karipskog peska na Rivijeri Maya i okružen zelenom džunglom. Putovanje do ovog spokojnog luksuznog rizorta pleni dušu zadivljujućom prirodnom lepotom i čistom prefinjenošću.

2941_rosewood-mayacoba-riviera-maya-7_orig-1.jpg Smeštaj

Sa 130 ekskluzivnih suite-ova izgrađenih duž mirnih laguna i Karipskog mora, Rosewood Mayakoba je jedan od najboljih rizorta na Rivijeri Maya za udobnost, luksuz i mir. Svaki suite je napravljen od autohtonih materijala kao što su krečnjak, drvo i voda kako bi se poboljšao sklad sa prirodnim okruženjem.

2942_rosewood-mayacoba-riviera-maya-8_orig-1.jpg Usluga

Odražavajući mir i lepotu Rivijere Maya, Rosewood Mayakoba je utočište za fizičko i duhovno podmlađivanje. Gosti ovog spa rizorta mogu uživati u spa i fitnes sadržajima – uključujući grejani bazen, potpuno opremljenu teretanu, saune, parne sobe, đakuzi, hladni bazen i prostore za opuštanje, kao i časove joge i meditacije.

Travel House savet

Provedite dan u spa bazenu u senci drveća, gde ćete dobiti rashlađene kriške krastavca za vaše oči.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika