The Reef Coco Beach

Reef Coco Beach je dizajniran da pruži opuštenu atmosferu na plaži sa svim raskošnim sadržajima rizorta. Od divnih bifea do prostranog bazena, hotel je savršen za porodice koje žele da se opuste, istražuju i stvore doživotne uspomene.

The Reef Coco Beach 1 Lokacija

Reef Coco Beach je idealan za goste koji žele da uživaju na plaži i brojnim zadovoljstvima 5. avenije. Hotel je lociran na plaži u centru grada, na pet minuta hoda od 5. avenije, 15 minuta hoda do trajekta za ostrvo Cozumel i 45 minuta do međunarodnog aerodroma Cancun.

The Reef Coco Beach 8 Smeštaj

Bilo da odaberete sobu sa pogledom na bazen ili delimičnim pogledom na okean, sve sobe pružaju miran ambijent i okruženje na plaži sa privatnog balkona ili terase. Doživite sve moderne pogodnosti koje očekujete, uključujući plišanu posteljinu, mini frižider i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i ogledalom za šminkanje.

The Reef Coco Beach 6 Usluga

Istražite nove ukuse i jedinstvene specijalitete. Reef Coco Beach slavi kulinarske uticaje iz celog sveta u pet restorana. Autentična meksička kuhinja, italijanski ili japanski specijaliteti – izbor je na vama. Svaki restoran koristi sveže, lokalne sastojke koje priprema priznati kulinarski tim. Ako želite nezaboravno iskustvo, preporučujemo restoran Samurai, gde kuvari dodaju interaktivni element vašem ukusnom obroku.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

Savet eksperta

Reef Travel Shop nudi gostima personalizovane turističke usluge i ture. Neke od dostupnih i popularnih tura su obilazak ostrva Cozumel, ronjenje sa kornjačama, obilazak Chichen Itza-e, ATV tura, vožnja katamaranom i još mnoge druge opcije.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika