Viceroy Riviera Maya

Luksuzni rizort sa 41 vilom i njegov zapanjujući spa centar predstavljaju oličenje nepretencioznog luksuza na plaži Maya Riviera, odišući ambijentom ekskluzivne privatne vile ili raskošnog stambenog kompleksa.

11666 Viceroy Riviera Maya 5 Orig (1) Lokacija

Skriven u malom mestu Playa Xcalacoco, nedaleko od Playa del Carmen, duž bisernog peska Riviera Maya, Viceroy je primorski rizort koji se proteže duboko u tropsku šumu Maja.

11661 Small 2 Orig Smeštaj

Vile su ukrašene po uzoru na sofisticiranu estetiku Maja, koristeći prirodne materijale svuda: vrata i prozori od mahagonija i krevete s baldahinom i ručno šivenom posteljinom od egipatskog pamuka. Prostori za kupatila su posebno prostrani sa unutrašnjim i spoljnim tuševima. Postoje vile sa pogledom na okean i sa pogledom na zelene vrtove.

11664 Viceroy Riviera Maya 3 Orig (1) Usluga

Restoran „La Marea“ sadrži inovativne menije, savremenu interpretaciju meksičke kuhinje sa mediteranskim uticajima. Ležeran „Coral Grill“, postavljen pored plaže, pruža veličanstvene poglede na tirkiznu karipsku vodu i nudi „al fresco kuhinju“. Tretmani u spa centru nude moćne kombinacije prirodnih morskih elemenata spojenih sa lokalnim aromatičnim biljem. Specijalni fito-dermokozmetički proizvodi koriste mudrost drevnih tradicija Maja, koristeći meksičko bilje sa snažnim lekovitim blagodetima za telo i dušu.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika