Nobu

Nobu, najpriznatiji japanski restoran na svetu, poznat po svojoj inovativnoj kuhinji sa bogatim menijem inventivnih jela i smelih koktela. Prepustite se prepoznatljivim klasicima kao što su Yellowtail Jalapeño i Black Cod Miso, kao i lokalno inspirisana jela.

6036_nobunewyork10131101venuechecklink_orig-3.jpg Restorani

Nobu trenutno ima 32 restorana u 29 različitih gradova širom sveta, koji se prostiru širom kontinenata. Prvi Nobu je otvoren u Njujorku 1994. godine, Londonu 1997. godine, zatim u Aspenu, Malibuu, Los Anđelesu i tako dalje. Sada, kada ste u Monte Karlu, Milanu, Moskvi, Tokiju, Pekingu, Dubaiju, Las Vegasu, ne propustite priliku da uživate u jelima u Nobu stilu. Najveći restoran Nobu na svetu nalazi se u Dohi, na tri nivoa koji zauzimaju više od 2.400 kvadratnih metara.

6039_restaurants-nobu-food-shots-23-07-2012-985_orig-1.jpg Hrana

Nobu je poznat po jedinstvenoj fuzionoj kuhinji. Japanski klasici su redefinisani sa neočekivanim, ali ukusnim južnoameričkim uticajima. Svako jelo nije ništa manje nego remek-delo ukusa dobijenih od najsvežijih sastojaka.

6040_mk3-1418_orig-1.jpg Kuvar

Nobuyuki Matsuhisa, poznat svetu jednostavno kao „Nobu“, je priznati i veoma uticajni kuvar Nobu restorana. Rođen i odrastao u Japanu, Nobu je prošao rigorozno šegrtovanje u uglednom suši baru u Tokiju, nedugo pre nego što su ga snovi da vidi svet pokrenuli da otvori suši bar u Peruu. Nobu je bio izazvan novom kulturom i regionalnim sastojcima, koji su podstakli njegov inventivni stil, danas poznat kao Nobu Style. Njegovo prepoznatljivo jelo je crni bakalar u misou.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika