Four Seasons New York Downtown

Na samo nekoliko koraka od kultne njujorške zgrade Woolsvorth i železničke stanice Oculus, nalazi se raskošan, ali prefinjen prostor koji je dizajnirao Yabu Pushelberg, opremljen nijansama slonovače, braon, bronze i zlata. To je druga njujorška ispostava Four Seasons-a, fantastični Four Seasons New York Downtown.

13295_fsnewyorkdowntown2_orig-1.jpg Lokacija

Four Seasons Hotel New York Downtown je idealna baza za istraživanje novog Donjeg Menhetna. Smešten u okrugu Tribeca, samo nekoliko koraka od Volstrita, Svetskog trgovinskog centra i zadivljujućeg novog Oculusa, takođe je u blizini dizajnerskih prodavnica u Sohou, noćnog života u okrugu Meatpacking i opuštenog mira na gradskoj obali.

13305_fsnewyorkdowntown12_orig-3.jpg Smeštaj

Sa upečatljivim pogledom na Menhetn, kamenim kupatilima nalik spa centru i prilagođenim i udobnim nameštajem, hotel nudi elegantne sobe koje uključuju velike ormare, plišane krevete i elektronske sisteme za razmenu poruka na vratima. Tu su i velika kupatila sa kadama, odvojenim tuševima i toaletnim ogledalima sa ugrađenim televizorima.

13297_fsnewyorkdowntown4_orig-1.jpg Usluga

CUT by Wolfgang Puck se nalazi u okviru hotela i nudi inovativnu kuhinju uključujući japanski wagyu biftek i sveže morske plodove. Four Seasons Spa ima sedam soba za tretmane, uključujući apartman za parove, kao i terasu na otvorenom i sunčalište. Postoji niz tretmana sa punom uslugom, svlačionice i salon. Four Seasons New York Downtown ima zagrejani zatvoreni bazen od 75 stopa i fitnes centar koji radi 24 sata. Tu je i plesna sala od 3000 kvadratnih stopa sa pogledom na Oculus i crkvu Svetog Petra.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika