Knickerbocker

Legendarna znamenitost Njujorka je ponovo rođena 2015. godine, Knickerbocker je raj prefinjene elegancije; dragoceni spomenik među svim hotelima na Menhetnu koji je stvorio John Jacob Astor IV 1906. godine.

7449_knick-4_orig-1.jpg Lokacija

U srcu Njujorka, na ivici jarkih svetla Brodveja i mira Brajant parka, legendarna znamenitost Njujorka se ponovo rađa kao prvi luksuzni hotel na Tajms skveru. Samo nekoliko blokova udaljen od najcenjenijih kulturnih atrakcija na svetu – Brodveja, Metropoliten opere, MoMa i lagane šetnje do Pete avenije i Centralnog parka. Vožnja automobilom od međunarodnog aerodroma JFK je oko sat vremena.

7270_knickerbocker-4_orig-3.jpg Smeštaj

330 soba, uključujući 27 Junior Suite-a i 4 Tribute Suite-a— Caruso, Cohan, Martini i Parrish — nude savršen predah od energije živopisnog grada. Sve smeštajne jedinice imaju elegantan i savremeni stil, sa visokim plafonima od 12 stopa, vratima od 8 stopa i prozorima od 6 stopa koji stvaraju ugodan osećaj prostora. Nameštaj po meri od hrastovog drveta, tkanine sa bogatom teksturom i pametno osvetljenje doprinose uzvišenom ambijentu, dok plišani Stearns & Foster® kreveti sa luksuznom posteljinom SFERRA® i jastucima Ploh® pozivaju na blažene trenutke mira i odmora.

7269_knickerbocker-3_orig-3.jpg Usluga

Šef kuhinje Charlie Palmer dodaje jedinstvene obrte svom hvaljenom progresivnom američkom kuvanju kako bi stvorio specijalitete isključivo za Knickerbocker. Sa svojim elegantnim prostorom u zatvorenom i na otvorenom, ekskluzivnim salonom Waterford Crystal Lounge, salonom Nat Sherman Cigar Lounge, ultra luksuznom privatnom sobom i zidovima sa bujnim zelenilom, St. Cloud je među najveličanstvenijim od svih barova na krovu koji se nalaze u Njujorku. To je vrhunac iskustva u hotelu Knickerbocker, koji nudi savremenu selekciju koktela, zanatsko pivo i vrhunski sezonski meni.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

Travel House savet

Prema urbanoj legendi, prvi martini je nastao u hotelu Knickerbocker, tako da ne propustite da probate jedan u hotelskom baru.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika