Lotte New York Palace

Uz znak pažnje na svoju slavnu prošlost, Lotte New York Palace je napravio ambiciozan skok u budućnost. Palace - legendarni luksuzni hotel u Njujorku - prošao je temeljnu transformaciju od istorijskog dragulja na Medison aveniji do vrhunskog modernog hotela u Midtaunu.

5230_nypalace1_orig-1.jpg Lokacija

Hotel na Medison Aveniji sa pogledom na tornjeve Katedrale Svetog Patrika i modernu arhitekturu Midtown East-a, Lotte New York Palace je savršeno pozicioniran kako za poslovna tako i za individualna putovanja. Brodvejska pozorišta, Rokfeler centar, korporativne kancelarije u Midtown-u, šoping na Upper East Side-u i brojni muzeji i galerije nalaze se na pešačkoj udaljenosti od hotela.

5233_nypalace4_orig-1.jpg Smeštaj

Smeštaj kombinuje moderne udobnosti i pogodnosti sa luksuzom po kojem je hotel poznat. Grandiozna mermerna kupatila dopunjuju besprekorno nameštene spavaće sobe, sa velikim prozorima koji pružaju prirodnu svetlost.

5237_nypalace8_orig-3.jpg Usluga

Priznati Guest Experience Team i konsijerž posvećeni su pružanju personalizovanih usluga, koje će sigurno stvoriti trajne uspomene. Promišljeni sadržaji čine The Palace najboljim od luksuznih hotela u Njujorku. Spa i fitnes centar New York Palace nudi razne tretmane, usluge i funkcije koje će vam pomoći da se opustite, revitalizirate i obnovite.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika