Baccarat Hotel & Residences New York

Baccarat Hotel & Residences New York je savremeno mesto na Menhetnu, sa stilom elegantnog pariskog hotela. Kombinuje uticaje prošlosti i sadašnjosti kako bi stvorio raskošne prostore, kako veličanstvene tako i intimne, koji inspirišu svojim pažljivo promišljenim detaljima.

7776_baccart-nyc-10_orig-1.jpg Lokacija

Svetlucava crno-staklena zgrada u kojoj se nalazi Baccarat Hotel & Residences je sjajan dodatak horizontu centra Menhetna. Nalazi se nasuprot Muzeja moderne umetnosti, u 5. aveniji i 53. ulici, na samo nekoliko blokova od Central Parka. Najbolje svetske prodavnice, restorani i kultura su udaljeni kratkom šetnjom od hotela. Hotel zauzima prvih 12 spratova tornja, koji se uzdiže na visini od 550 stopa.

7773_baccart-nyc-7_orig-1.jpg Smeštaj

U svakoj sobi, romantična paleta boja šampanjca i slonovače, platine, nerđajućeg čelika i čokoladne boje istovremeno stvara i moderno i tradicionalno okruženje. Takvi očaravajući akcenti, kao što su ručno oslikani paneli i Baccarat kristalne svetiljke, kreveti prekriveni belim platnom Mascioni od žakarda i kašmirskim pokrivačima ostavljaju neponovljiv utisak. Mini barovi su napunjeni delikatesima iz pariske gurmanske prodavnice Fauchon, dok vas u kupatilima od belog mermera čekaju italijanski mekani bade mantili i sadržaji koje je ekskluzivno za hotel kreirao Maison Francis Kurkdjian Paris.

7775_baccart-nyc-9_orig-1.jpg Usluga

Veliki salon je srce hotela. Počevši od odličnog doručka i nastavljajući do koktela i ekskluzivnih pića na kraju večeri, raskošni prostor na drugom spratu vas ljubazno poziva na druženje. Restoran je očaravajuća reinvencija klasične pariske taverne smeštene u Njujorku. Bar, koji se nalazi odmah pored raskošnog Velikog salona, je epski prostor sa bačvastim plafonima, barom od 60 stopa i otvorenom terasom sa pogledom na MoMA. Hotel takođe ima zatvoreni bazen od 50 stopa, elitni objekat za fitness i prvi Spa de La Mer u Sjedinjenim Državama.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika