Langham Place New York

Mesto gde se moderni luksuz susreće sa urbanom sofisticiranošću. Otkrijte metropolitanski stil koji odražava dinamičan i živahan duh Velike jabuke.

13128_langham-place-fifth-avenue_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u najpoželjnijem delu grada, Midtown Manhattan, hotel Langham se uzdiže 57 spratova u nebo. Smešten između Brajant parka i Empajer stejt bildinga, hotel oličava metropolitanski stil koji oslikava dinamičan duh grada. Langham Place je udaljen samo 22 minuta od aerodroma John F. Kennedy, 12 minuta od aerodroma La Guardia i 25 minuta od aerodroma Newark, a čuveni Tajms skver je udaljen samo 15 minuta hoda od  hotela.

13123_lpnyc-roche-bobois-suite-2603-bedroom-living-room-01-2016-lores_orig-1.jpg Smeštaj

Sve sobe i suite-ovi imaju prijatne pogodnosti kao što su švedski kreveti Duxiana sa italijanskom posteljinom kompanije Pratesi i velika mermerna kupatila. Mnoge sobe imaju pogled na kultni obris Menhetna. Svaka soba je naglašena velikim prozorima koji natapaju prostoriju prirodnom svetlošću, stvarajući privlačan prostor.

13126_ai-fiori-front-door_orig-1.jpg Usluga

Oaza sofisticiranosti, Ai Fiori sa Mišelinovom zvezdicom je elegantan restoran koji ima meni koji slavi francusku i italijansku rivijeru, zahvaljujući svetski poznatom Altamarea Group-u i kuvaru Michael White-u. Measure je moderan i udoban salon sa izborom američke i britanske hrane šefa kuhinje David Vandenabeele-a. Potpuno opremljen wellness klub, spa centar, zatvoreni bazen i hamam su mirna utočišta koja će oživeti vaš um, telo i dušu.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika