Loews Regency New York

Loews Regency Hotel je definisao gostoprimstvo na aveniji Park od trenutka kada je otvorio svoja vrata 1963. Danas—šest decenija kasnije—Loews Regency Hotel i dalje postavlja standarde u sofisticiranosti Njujorka. Sa svim prednostima Midtown Manhattan-a na dohvat ruke, Loews Regency je hotel izbora za putnike koji žele najbolje pogodnosti i najsavremeniju tehnologiju, ali i dalje žude za toplom, personalizovanom uslugom.

6618 Loews 2 Orig Lokacija

Ovaj kultni hotel se nalazi u jednom od najcenjenijih delova Menhetna, hotel Loews Regency se nalazi na aveniji Park, u blizini luksuznih butika, antikvarnica i muzeja. Nedavno renoviranje vredno više miliona dolara pretvorilo je ovaj hotel u strogo čuvano tajno utočište.

6631 Loews 6 Orig Smeštaj

Tamno drvo i tepisi starog Regency-ja zamenjeni su laganim, prozračnim, modernim evropskim izgledom: puno stakla, mermera i mekih belih, srebrnih i plavih tkanina. Dizajneri Rottet studija su kreirali imperijalni lobi sa mermernim podovima, visokim plafonima od 24 stope i privatnim delovima opremljenim plišanim somotskim kaučima gde gosti mogu da se opuste. 379 soba i suite-ova ima ekskluzivnu posteljinu Frette, radne prostore, tuševe i/ili kade, kao i mini bar sa poslasticama kao što je čokolada Mast Brothers. Sobe takođe imaju dobro osvetljena ogledala u kupatilu i salonske fenove za kosu.

6620 Loews 9 Orig Usluga

Toaletni proizvodi su od stiliste Julien Farel-a, koji takođe nadgleda salon i spa centar od 10.000 kvadratnih stopa, koji se otvaraju u 7 ujutru. Tu je i fitnes centar koji radi 24 sata, kao i poseban salon za negu muškaraca JF koji se nalazi u blizini Regency Bar & Grill-a, koji sada vodi grupa Sant Ambroeus. Ostale opcije za ručavanje uključuju udoban salon, poseban kafić u milanskom stilu, kao i fini restoran koji služi obroke tokom celog dana. Pored služenja klasičnih američkih jela za doručak i ručak, restoran 540 Park se u večernjim časovima pretvara u Feinstein’s kabare u kome posetioci mogu uživati u nesvakidašnjoj zabavi.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika