Mandarin Oriental New York

Sa svojim prekrasnim pogledom na Columbus Circle, Central Park i obrise grada, hotel Mandarin Oriental je cenjena adresa među svetskim putnicima.

4284_mony-1_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u severozapadnom delu Columbus Circle-a  u Time Warner centru, na samo nekoliko koraka od Central parka, ova lokacija bez premca nudi najbolje od kulturnog epicentra Njujorka. Renomirani prostori za performanse kao što su Linkoln centar i Carnegie Hall nalaze se na pešačkoj udaljenosti, dok su Medison avenija i Peta avenija udaljene samo šetnjom kroz Central park.

1304_mandarin-oriental-2-new-york_orig-1.jpg Smeštaj

244 raskošno dizajnirane sobe i elegantno uređeni suite-ovi uživaju u nenadmašnom okruženju. Prozori od poda do plafona očaravaju goste spektakularnim pogledom na Central Park, reku Hadson i horizont Menhetna.

1308_mandarin-oriental-6-new-york_orig-1.jpg Usluga

Spa centar od 14.500 kvadratnih stopa u hotelu Mandarin Oriental predstavlja vrhunsku urbanu oazu. Sadržaji uključuju sedam multifunkcionalnih soba sa bazenima, parne sobe, čajni salon u orijentalnom stilu i privatni VIP spa apartman sa zasebnom parnom saunom i kaminom. Fitnes centar uključuje zatvoreni bazen od 75 stopa sa prirodnim osvetljenjem.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

Travel House savet

Zaboravili ste kravatu ili dugmad za manžetne? Hotelski konsijerž čuva zalihe Tomas Pink košulja, kravata, leptir mašni i dugmadi za manžetne za svaki slučaj.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika