Park Hyatt New York

Park Hyatt New York nudi luksuz bez premca u srcu Midtown Manhattan-a. Gosti Park Hyatt hotela će uživati na njegovoj odličnoj lokaciji koja je na pešačkoj udaljenosti od Central parka i preko puta istorijskog Carnegie Hall-a. Hotel se nalazi unutar prvih 25 spratova kultnog nebodera One57 od 90 spratova, koji je dizajnirao arhitekta Christian de Portzamparc, dobitnik Pritzkerove nagrade.

6805_parkhny1_orig-1.jpg Lokacija

Park Hyatt New York se nalazi u srcu centra grada u ulici 153 West 57th, između Avenije Amerika i Sedme avenije, preko puta Karnegi Hola i na kratkoj šetnji od Central parka. Hotel je deo tornja od 90 spratova koji sadrži 94 luksuzna prostora sa prekrasnim pogledom na Central park i horizont Njujorka koje je dizajnirao Thomas Juul-Hansen.

18480_park-hyatt-new-yorkprint-16_orig-1.jpg Smeštaj

Hotel koji je dizajnirao svetski poznati arhitekta Christian de Portzamparc, dobitnik Pritzkerove nagrade, ima 210 soba, uključujući 92 suite-a, svi sa prozorima od poda do plafona koje je dizajnirao Yabu Pushelberg. Najsavremenije sobe su među najvećima u gradu, počevši od 475 kvadratnih stopa ili 44 kvadratna metra. Dizajn hotela hvata energiju i živost grada, koristeći prepoznatljive elemente obložene modernim materijalima i nameštajem.

18481_park-hyatt-new-yorkprint-17_orig-1.jpg Usluga

Park Hyatt New York je takođe jedini hotel na svetu koji nudi Tubereuse 40 toaletne proizvode kompanije Le Labo Fragrances, miris koji je isključivo napravljen za hotel. Zasnovan na principima podmlađivanja i dobrog zdravlja, suncem okupani Spa Nalai ugodiće najzahtevnijim putnicima prilagođenim spa tretmanima koji će zadovoljiti širok spektar potreba. Elegantni Living Room ima bar koji gleda na istorijski Carnegie Hall i vodi goste do The Back Room at One57, američkog restorana koji prima 96 gostiju. Moderan i sofisticiran, na meniju se nalaze jednostavne kreacije od najkvalitetnijeg mesa, morskih plodova i povrća.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika