The Carlyle, a Rosewood Hotel

Carlyle je amblem njujorškog glamura i luksuza. Dizajniran od strane poznate arhitektonske firme Bien & Prince i nazvan u čast britanskog esejiste Thomas Carlyle-a, hotel je decenijama jedno od obeležja Menhetna.

6445_carlyle-rosewood-2_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u srcu Menhetna, Carlyle nudi udobnost bez premca. Smešten u 76. ulici i aveniji Medison, gosti nikada nisu daleko od glavnih atrakcija Njujorka. Central Park je udaljen samo jedan blok, a hotel je na pešačkoj udaljenosti od Metropoliten muzeja, Gugenhajma i Whitney and the Frick-a. Carlyle ima 188 soba i suite-ova sa zadivljujućim pogledom na Central Park i Njujork.

6437_carlyle-rosewood-5_orig-3.jpg Smeštaj

Svaka od 188 raskošnih soba i suite-ova je individualno uređena i opremljena najfinijim tkaninama, tepisima, i Frette posteljinom. Zidovi su ukrašeni originalnim Audubon printovima, arhitektonskim prikazima Piranesi-ja i engleskim pejzažima Kips-a. Neki smeštajni kapaciteti imaju privatne terase, klavire i spektakularan pogled na obrise grada.  Izuzetno uređen od strane legendarnih dizajnera kao što su Dorothy Draper, Mark Hampton, Alexandra Champalimaud i Thierry Despont, ovaj luksuzni hotel u Njujorku je divan primer elegancije i udobnosti.

6448_carlyle-rosewood-1.2_orig-1.jpg Usluga

Carlyle nudi izuzetno kulinarsko iskustvo. Bilo ujutru ili kasno uveče, gosti otkrivaju finu kuhinju i piće u hotelskim restoranima i salonima – dugogodišnji favorit, Carlyle Cafe spaja luksuz sa intimnošću, kabareom i njujorškom elegancijom. Carlyle pruža izuzetnu uslugu svetske klase u jednom od najboljih spa centara u Njujorku, a gosti se takođe mogu opustiti i podmladiti u salonu i fitnes centru.

Travel House savet

Posetite Cafe Carlyle i uživajte u fenomenalnim muzičkim performansima.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika