Hilton Club The Quin

Quin je hotel u Njujorku koji spaja modernu raskoš sa svojim bogatim umetničkim nasleđem u svakoj od svojih 208 pažljivo uređenih soba, uključujući 28 suite-a. Poznata firma za arhitekturu i dizajn enterijera, Perkins Eastman, je prenela savremeno remek-delo na klasičnu osnovu, koja je nekada bila dom mnogih kulturnih ikona.

5208_quin14_orig-3.jpg Lokacija

Quin se nalazi na uglu 57. Ulice i 6. Avenije. Na raskrsnici umetnosti, muzike i mode, privilegovana lokacija ovog hotela u centru Menhetna pruža lak pristup Central parku, Linkoln centru i Petoj aveniji mode. Smešten na nekoliko koraka od Central Parka i Carnegie Hall-a, kompleksnost najsofisticiranijih muzičkih kompozicija je ugrađena u zidove njene originalne beaux-arts arhitekture.

5200_quin6_orig-1.jpg Smeštaj

208 soba i suite-ova nude prostran i pažljiv dizajn, pogled na grad i modernu raskoš. Održivi materijali, istaknuti sadržaji i najsavremeniji audio-vizuelni uređaji odišu pametnom i pažljivom sofisticiranošću. Gosti su pozvani da uživaju u The DUX® krevetima, ličnim Nespresso® Espresso aparatima i drugim pažljivo opremljenim pogodnostima, kao što su Fresh® spa proizvodi.

5202_quin8_orig-1.jpg Usluga

Gosti koji borave u hotelu Quin mogu da uživaju u sadržajima kao što su TV sa ravnim ekranom sa kablovskim kanalima, priključak za iPod i besplatni toaletni pribor. Ostali sadržaji uključuju fitnes centar, poslovni centar, 24-časovnu recepciju i vešeraj. The Wayfarer je novi restoran i bar sa 130 mesta pored hotela Quin, ima različit izbor morskih plodova i odlično je mesto za doručak, ručak i večeru ili pravi tradicionalni američki roštilj.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika