The Ritz-Carlton New York, Central Park

S pogledom na južnu stranu najpoznatijeg parka u Njujorku, hotel Ritz-Carlton Central Park zrači elegancijom Midtown-a i ambijentom Pete avenije. Poznat po svojoj vrhunskoj usluzi, rangiran je kao jedan od najboljih hotela na svetu.

11288_ritz-centralparkny-00144-1280x720_orig-1.jpg Lokacija

Ritz-Carlton Central Park se nalazi na jednoj od najboljih lokacija u Njujorku, odmah preko puta Central parka i u blizini Pete avenije, Brodveja, Rokfeler centra, Linkoln centra i drugih atrakcija u centru Menhetna. Međunarodni aerodrom JFK udaljen je oko 45 minuta od hotela.

11274_deluxe-park-view-suite-custom-rcnycpk-00147-169302k_orig-1.jpg Smeštaj

Perjani jorgani, udobni kreveti i izbor od sedam vrsta jastuka deo su pogodnosti 259 stilizovanih soba i suite-ova. Velika mermerna kupatila sa dubokim kadama i odvojenim staklenim tušem opremljena su luksuznom Asprey kozmetikom. Sobe pružaju panoramski pogled na Central Park, Šestu aveniju i Njujork.

11280_rcnycpk-00109-conversion_orig-1.jpg Usluga

Hotelski restoran i salon predstavljaju jedinstvena kulinarska iskustva za svaku priliku. Star Lounge je gostoljubivo, društveno mesto sa legendarnim njujorškim barmenom iz Ritz-Carltona, Norman Bukofzer-om, koji gostima nudi personalizovanu mešavinu koktela i razgovora. Bistro Auden predstavlja opušteno i elegantno mesto šefa kuhinje Mark Arnao-a. a La Prairie Spa pruža savršeno mesto za opuštanje. Tretmani se kreću od fantastične jet lag terapije do masaže stopala i pedikira. Dostupne su i sesije ličnog trenera i niz masaža i tretmana detoksikacije.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika