Chef's Table Brooklyn Fare

Chef’s Table at Brooklyn Fare, jedini restoran sa tri Michelinove zvezdice u Bruklinu, razlikuje se od bilo kog drugog. Smestite se na kuhinjskom pultu u ovom intimnom prostoru sa 18 mesta i uživajte u jedinstvenom doživljaju koji sadrži jela kuvara Cezara Ramireza.

5512_brooklyn-fare-6dj_orig-1.jpg Restoran

Ovo malo, neobično mesto je deo Brooklyn Fare supermarketa, gde se služi jedan luksuzan obrok za goste koji sede za stolom od nerđajućeg čelika svake večeri. Ovde nema konobara, rasvete za raspoloženje, sveća, muzike ili provere kaputa, a osim ako ne ponesete svoje vino (nema ni naknade za čep), dobićete samo vodu za piće. To nije restoran, zaista – više liči na večeru koja se služi pet noći nedeljno u ateljeu kuvara.

5507_brooklyn-fare-1_orig-1.jpg Hrana

Inspirisani japanskom kuhinjom i francuskom tehnikom, jela se stalno menjaju kako bi odražavali proizvode u sezoni. Degustacioni meni sa više sledova je fokusiran na ribi i školjkama, sa jednim ili dva mesna jela i raznim desertima.

5516_brooklyn-fare-9_orig-1.jpg Kuvar

Cesar Ramirez je poreklom iz Meksika, ali su posete Francuskoj i posebno Japanu najviše uticale na njegovo kuvanje. Ono što gospodin Ramirez radi za Chef’s Table je u potpunosti njegova sopstvena produkcija. On i njegovo osoblje ne privlače pažnju na sebe osim kada gospodin Ramirez predstavlja svako jelo. Zatim nastaje tišina dok gosti degustiraju vrhunske i neobične specijalitete.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika