Momofuku Ssäm Bar

Momofuku je grupa nagrađivanih restorana u vlasništvu glavnog kuvara-osnivača Davida Changa. „Momofuku“ bi se sa japanskog moglo prevesti kao „srećna breskva“.

My Project (12) Restoran

Od otvaranja 2006. godine, Momofuku Ssam Bar je naveden kao jedan od 50 najboljih restorana na svetu za 2009, 2010, 2011 i 2012. godinu

My Project (11) Hrana

Momofuku Ssam Bar služi inventivni meni koji se stalno razvija. Šunke, sirova hrana i naresci su osnovna namirnica za večeru. Ssam Bar takođe nudi branč subotom i nedeljom. Booker and Dax je otvoren za kasno serviranje pića napravljenih novim tehnikama i tehnologijama.

My Project (13) Kuvar

Matthew “Rudy” Rudofker
Matt-ovo prvo kuhinjsko iskustvo bilo je u restoranu Vetri u njegovom rodnom gradu Filadelfiji. Godine 2005. preselio se u Njujork i radio pod nekim od najboljih mladih kuvara Njujorka, prvo u Oceana sa Kornelijusom Galagerom, a zatim dve godine u Cru kod Šea Galantea. Matt je potom proveo vreme u restoranu Daniel, gde je bio deo tima koji je osvojio četiri zvezdice Njujork Tajmsa i 3 Mišelinove zvezdice. Pre nego što se pridružio Ssam Baru, Matt je radio u restoranu Fat Duck u Engleskoj.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika