Restoran Per Se

Vodeći restoran Thomas Keller-a u Time Warner centru, sa kuhinjom koju vodi Eli Kaimeh, možda je najbolji restoran u Njujorku. Njegova sinteza kulinarske umetnosti i vrhunske usluge predstavlja ideal američkog luksuznog restorana visoke kulture.

5471_per-se-8_orig-1.jpg Restoran

Sa upečatljivim pogledom na Columbus Circle i Central Park, Per Se je retka mešavina otvorenog prostora i intimnosti, diskretne drame i nenaglašenog luksuza. Nudeći prostor sa 64 mesta, privatnu trpezariju sa 10 mesta, salon, bar i vinski podrum, sve predstavljeno u paleti toplih neutralnih i prirodnih elemenata, Per Se će oplemeniti i redefinisati vaše iskustvo u gastronomiji. Per Se je dobio mnoga izvanredna priznanja, uključujući ocenu sa četiri zvezdice od Njujork Tajmsa, ocenu sa tri zvezdice od francuskog Michelin Guide-a i uvrstio se na listu 50 najboljih restorana u UK Restaurant Magazine.

5460_per-se-4_orig-1.jpg Hrana

Prepoznatljivo predjelo restorana Per Se su Ostrige i biseri, jelo koje je gospodin Keller razvio u French Laundry-u i doneo sa sobom kada se preselio na istok. Kombinacija Sabayon-a i bisernih tapioka sa Island Creek ostrigama i kavijara Jesetri iz severne Kalifornije. Oni stižu u činiji od najfinijeg porcelana iz Limoges-a. Upareni sa čašom zlatnog Sémillon-a iz Eldertona, ovo predjelo predstavlja čistu perfekciju i savršen je uvod u restoran i njegove užitke.

5473_per-se-10_orig-1.jpg Kuvar

Eli Kaimeh je član Per Se tima od samog početka, počevši kao Chef de Partie kada je restoran otvoren 2004. Njegova želja i sposobnost, zajedno sa dubokim razumevanjem kulinarske filozofije šefa Kellera, pripremili su ga da doprinese njegovom nastavku evolucije.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika