Refinery Hotel

Hotel Refinery je moderna reinterpretacija Colony Arcade—bivše fabrike šešira i čajdžinice iz doba prohibicije. Više od 100 godina istorije Garment District-a izloženo je u ovom luksuznom hotelu u blizini Bryant Parka. Fabrička zgrada je transformisana u elegantne sobe u potkrovlju sa visokim plafonima, nostalgični restoran Parker & Quinn i moderan bar na krovu.

5223_refinery5_orig-1.jpg Lokacija

Hotel se nalazi se usred Fashion District-a, u srcu kreativnog centra Njujorka, nekoliko blokova udaljen od Bryant parka, pozorišne četvrti, Tajms skvera i Empajer stejt bildinga.

5227_refinery8_orig-3.jpg Smeštaj

Sobe su jednostavne, elegantne i prilično prostrane, a dekor meša teksture drveta i kože sa malo sjaja inspirisanog deko stilom, odajući prefinjenost svojim detaljima. Sobe imaju plafone visoke 12 stopa i zanimljive industrijske detalje u svom dizajnu.

5226_refinery7_orig-3.jpg Usluga

Hotel ima svoj sopstveni gastronomski mikro svet: salon za čaj i kafu, prepoznatljivi restoran i bar na krovu podeljen u tri odvojena dela. Usluge i sadržaji su pažljivo odabrani da ispune sve potrebe svojih gostiju: izbor časopisa i knjiga, najsavremenija sala za fitnes, poslovne usluge, usluga parkiranja vozila, prijatan konsijerž, recepcija koja radi 24 sata, odlično osoblje i još mnogo toga.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika