The Mark Hotel

Dizajner Jacques Grange je transformisao zagušljive enterijere iz 1927. godine u moderni stil 21. veka, stvorivši razigrani dizajn u hotelu Mark.

17967 Flowercart Orig Lokacija

Mark je smešten, kao što je oduvek bio, u prelepoj, znamenitoj zgradi iz 1927. na uglu 77. ulice i Medison avenije u Njujorku. Smešten u jednom od najekskluzivnijih kvartova na Menhetnu, okružen muzejima, prodavcima i restoranima u Njujorku, i sjajem Central Parka, The Mark ne samo da vas okružuje luksuzom i stilom, već vas stavlja u epicentar društvenog života Njujorka.

17959 3 Hotelloungenew2000x1504 Smeštaj

140 soba ima murale Karla Lagerfelda, Bang & Olufsen sisteme i Quagliotti posteljinu. Kupatila su u stilu Art Deco-a, sa dubokim kadama, televizorima sa ravnim ekranom u ogledalu i luksuznim sadržajima. Sobe i suite-ovi su privatna utočišta tihog, nenaglašenog luksuza, koji uključuju najnovije lične tehnologije.

17968_hotdog_orig-1.jpg Usluga

Ekskluzivni salon Frederic Fekkai i fitnes centar Punch su samo jedni od upečatljivih sadržaja. Ali prava zvezda hotela je restoran Mark by Jean-Georges Vongerichten, sa bronzanim i staklenim plafonom Eric Schmitt-a. Ukusni sezonski meniji se menjaju tokom dana, a restoran je uvek zauzet. Ako morate da čekate, naručite prepoznatljiv koktel od krastavca u Mark Baru, popularnom među publikom zbog jedinstvene atmosfere i veličanstvenog nameštaja Guy de Rougemont.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika