The Surrey

Surrey je veličanstven boutique hotel sa čarima glamura. Izgrađen 1926. kao rezidencijalni hotel, Surrey je postao najprivatnija adresa Njujorka koju je modernizovala poznata dizajnerka enterijera Lauren Rottet.

11459_thesurrey12_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na sofisticiranom Upper East Side-u na Menhetnu, samo nekoliko koraka od Central Parka, imate pristup luksuznom šopinhu na aveniji Medison, svetski poznatim muzejima i prvoklasnim restoranima. Hotel je samo jedan blok dalje od Central Parka i 20 minuta vožnje od aerodroma JFK.

11458_presidentiallivingroom2-mala_orig-1.jpg Smeštaj

Ručno oslikani garderoberi, veliki radni stolovi i mirni prostori za sedenje karakterišu luksuzne salonske sobe. Svaki prostrani suite je lično utočište namenjeno vrhunskom opuštanju. Dodatne karakteristike su kamini i privatne terase. Jedinstvena kozmetika Mitchell and Peach i plišani ogrtači Pratesi idealni su za izležavanje i uživanje u vašem modernom suite-u. U hotelu se nalazi kolekcija originalnih umetničkih dela savremenih umetnika, kao što su Chuck Close i Claes Oldenburg.

11468_windowbench_orig-1.jpg Usluga

Smešten na 17. spratu sa pogledom na Upper East Side i Central Park, vrt na krovu je prava oaza. Cafe Boulud slavi sezonske američke sastojke sa nagrađivanim rezultatima. Fitnes centar ima vrhunsku kardio opremu sa individualnim video ekranima i slušalicama. Kombinacijom luksuznih usluga i pažnje posvećene detaljima, Cornelia Spa se savršeno uklapa u umirujući i sofisticirani ambijent hotela. Na osnovu vaših jedinstvenih potreba prepustite se individualnim osvežavajućim i luksuznim tretmanima.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika