Astrid & Gaston

U restoranu Astrid & Gaston, svaki obrok priča neku priču. Doživite tročasovno jedinstveno iskustvo koje govori o Peruu, njegovim proizvodima, pejzažima i osećanjima. Dugačak niz jela upotpunjen umetnošću, muzikom i dizajnom.

9322_astrid-andgaston6_orig-1.jpg Restoran

Restoran Astrid & Gaston je priča o peruanskoj kuhinji koja traje 20 godina. Naveden kao jedan od najboljih restorana na svetu Astrid & Gaston se sastoji iz tri dela. Glavni restoran služi trosatni degustacijski meni, iskustvo koje priča priče o Peruu. La Barra je spontanije mesto sa koktelima za proslavu, jelima za deljenje sa svima i obilnim obrocima. El Cielo je poseban deo restorana sa dve privatne sobe i personalizovanim menijima. Obe sobe imaju svoje timove kuvara i usluge, svoju kuhinju i bar, tako da oni koji posete El Cielo imaju osećaj kao da je restoran napravljen samo za njih.

9324_astrid-andgaston8_orig-1.jpg Hrana

Astrid & Gaston ima sopstvenu botaničku baštu u kojoj kuvari beru – dva puta dnevno – začinsko bilje i voće koje će se koristiti u kuhinjama. Ovo je njihov jedinstven pristup hrani. Jela su napravljena da vas odvedu na putovanje kroz kulinarske tradicije Perua i raznovrsni biodiverzitet tokom dva i po sata. Acurio menja jelovnik sa godišnjim dobima kako bi obezbedio sveže sastojke, ali uvek sadrži varijacije tipičnih jela sa peruanske obale, brdskog i amazonskog regiona.

9328_gastn-acurio_orig-1.jpg Kuvar

Gaston Acurio, šefa kuhinje i vlasnika Astrid & Gaston-a često nazivaju ambasadorom peruanske kuhinje. Pre 20 godina otvorio je svoj restoran sa suprugom Astrid i od tada je priča o peruanskoj hrani i finim restoranima prerasla u nekoliko franšiza. Sa svežim sevičeom, žutim čilijem i marketinškim umećem, Gaston Acurio predstavlja peruansku kuhinju globalno.

 

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika