Andaz Maui At Wailea Resort - a Concept by Hyatt

Pronađite svoju savršenu destinaciju u skrivenom dragulju duž obale svetski poznatog ostrva. Andaz Maui at Wailea Resort zrači luksuzom na svakom koraku, pozivajući vas da uživate u jedinstvenom havajskom iskustvu.

11427_andaz-maui-7_orig-7.jpg Lokacija

Smešten uz obalu u obliku polumeseca, na prostoru od 6 hektara, hotel Maui će vas dočekati sa toplim, gostoljubivim duhom ostrva i apartmanima sa pogledom na okean. Smešten u blizini Nacionalnog parka Haleakala, pruža mnoge mogućnosti za istraživanje, uključujući njegove netaknute plaže, veličanstvene vrhove i prašume.

11424_andaz-maui-4_orig-7.jpg Smeštaj

Svaka od 290 soba i apartmana, kao i deset vila u srcu Mauija, spaja netradicionalni Andaz stil sa luksuznim rizortom. Smeštaj uključuje moderne detalje, kao što su kupatila sa pogledom na okean i baštu i luksuzni proizvodi za telo.

11423_andaz-maui-3_orig-7.jpg Usluga

Spa centar uključuje 10 soba za tretmane, sa četiri apartmana za parove sa svlačionicama, privatnim tuševima i pogledom na okean, zatim bazen, muške i ženske sobe za relaksaciju i svlačionice, sauna i parno kupatilo. Pored toga, objekat ima više odeljaka za manikir i pedikir sa pogledom na more i frizerskii salon. Probajte sveže ukuse Havajskih ostrva u Andaz Maui-ju. Hotel nudi neke od najboljih restorana na Mauiju duž prelepe obale. Započnite jutro uz toplu Maui kafu i sveža peciva sa pijace Mokapu, ili završite noć uz koktel pored vodopada u Lehua Lounge-u.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika