Four Seasons Resort Hualalai

Smešten na ekskluzivnoj obali Kona-Kohala ostrva Havaji, ovaj luksuzni rizort na obali okeana u Hualalaiju pokazuje suštinu havajskog dizajna, kulture i tradicije.

11413_fs-hualalai-6_orig-3.jpg Lokacija

Ostrvo Havaji je raj prirode, gde se spaja fini beli pesak, blistavo tirkizna obala okeana i dramatični pejzaži crne lave. Rizort se nalazi na 72-100 Ka’upulehu Drive, samo 15 minuta severno od međunarodnog aerodroma Kailua-Kona.

11409_fs-hualalai-2_orig-1.jpg Smeštaj

Four Seasons Resort Hualalai ima 250 prostranih soba, vila i suite-ova koji odišu autentičnim havajskim luksuzom. Obimna kolekcija havajske umetnosti može se videti svuda, zajedno sa dekorom inspirisanim prirodom i fantastičnim prostorima na otvorenom. Opustite se i osetite duh Alohe dok uživate u vrhunskom luksuzu inspirisanom ovim legendarnim ostrvskim rajem.

11412_fs-hualalai-5_orig-3.jpg Usluga

Hualalai Spa u Koni na Havajima nudi jedinstveno iskustvo. Različiti sastojci, uključujući so crne lave, hibiskus i zdrobljene orahe makadamije, zajedno sa vašim omiljenim mirisnim uljem i botaničkim sastojcima, mešaju se posebno za vas kako bi kreirali potpuno personalizovan spa tretman. Birajte između tri restorana i dva salona na obali okeana u Four Seasons Resort Hualalai, sa kreativnim menijima koji odražavaju promenu godišnjih doba i bogatstvo havajskih farmi i obala. Uživajte u primamljivoj raznolikosti tokom cele nedelje, od toskanske „cucina rustica“ i roštilja na plaži, do azijsko-pacifičke kuhinje i polinezijskog pupusa (predjela).

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika