The Ritz Carlton Kapalua

Ritz-Carlton Kapalua vam želi dobrodošlicu u luksuzni raj prožet bogatom kulturnom tradicijom i toplim Aloha duhom.

11617_maui-ritzcarlton-royalpacific-01_orig-1.jpg Lokacija

Prevedeno sa drevnog havajskog jezika „ruke koje grle more“, Kapalua dočekuje goste u svoju zadivljujuću okolinu, baš kao što je to bilo kada su njeni prvi stanovnici došli na netaknutu obalu Pacifika pre nekoliko vekova. Condé Nast Traveler je proglasio Maui „Najboljim ostrvom“ 19 uzastopnih godina, što je ovaj rizort na Mauiju učinilo slavnom destinacijom za izvanredne odmore na Havajima.

11615_custom-rckpalu-00095-212648_orig-1.jpg Smeštaj

Sa zapanjujućih 20 hektara, Ritz-Carlton Kapalua ima 463 hotelske sobe i apartmana sa podovima od tamnog drveta, mermernim kupatilima, živopisnim dekorom i dizajnom inspirisanim ostrvima. Ritz-Carlton Kapalua nudi sobe, suite-ove i rezidencije sa jednom i dve spavaće sobe. Idealno za porodice ili dugački odmor. Lepota tropskog okruženja proslavlja se u svim sobama sa promišljenim dizajnom i dekorom.

11618_rckpalu-00249-conversion_orig-1.jpg Usluga

Sa kolekcijom od šest restorana, od kojih svaki ima jedinstvenu kuhinju, izbor restorana u Ritz-Carlton Kapalua odražava ostrvsku kulturu Mauija i prirodne kulinarske darove – od najsvežijih morskih plodova do tek ubranih tropskih proizvoda. Jedan od najluksuznijih spa centara na Mauiju, Ritz-Carlton Spa Kapalua, nudi razne tretmane i terapije zasnovane na domorodačkim havajskim tradicijama lečenja i moćnim biljkama, cvećem, voćem i začinskim biljem sa Havaja. Ovaj luksuzni spa od 17.500 kvadratnih stopa nudi privatne bašte na otvorenom, kao i prostrane i privatne kabine za parove.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika