Bardessono Hotel & Spa 5*

Smešten u srcu Yountville-a, Bardessono nudi pažljivu uslugu zajedno sa luksuzom, suptilnom estetikom, privatnošću i ljubaznošću.

20384 Bardessono 15 Orig Lokacija

Smešten među sopstvenim vinogradima, na nekoliko koraka od središta Yountville-a, Bardessono je u blizini više od 400 vinarija u dolini Napa dugoj 30 milja. Poznati restorani, kao što je French Laundry, nalaze se na pešačkoj udaljenosti.

20381 Bardessono 5 Orig Smeštaj

Svaka od 62 sobe i suite-a služe kao lično utočište, prostor za bezvremensko uživanje, od posteljine od organskog pamuka do ručno rađenih proizvoda za kupanje. Umetnički dizajnirane sobe u hotelu Bardessono imaju nameštaj izrađen po meri i naručene fotografije. Sobe su opremljene najnovijom tehnologijom, uključujući virtuelni sistem zvučnika i medija hub.

20380 Bardessono 9 Orig Usluga

Čuveni spa centar u hotelu Bardessono neguje okruženje koje slavi lepotu prirode. Postoje masaže celog tela, tretmani za parove, tretmani za lice, obloge za telo, ili se možete opustiti i uživati u bazenu na krovu. Restoran i bar Lucy, nazvan po matrijarhu porodice Bardessono, Lucy Bardessono, služi divan meni od lokalnih proizvoda. Izvršni kuvar Jim Leiken podiže Lusino nasleđe svesnim kuvanjem i odabirom svežih namirnica sa farme.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

Travel House savet

Ne propustite spa opciju u sobi, spa centar nudi razne tretmane koji su dostupni samo za goste koji rezervišu smeštaj u nekom od suite-ova.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika