Downtown L.A. Proper Hotel 5*

Vođen dizajnom, živahan i jedinstven, Proper Downtown LA, član grupacije Design Hotels, je mesto koje će vas inspirisati svojim kreativnim duhom. Dizajniran od strane Kelly Wearstler, u srcu urbanog jezgra LA-a, ovaj hotel je veoma brzo postao jedno od najpopularnijih mesta u gradu.

proper dtla Lokacija

Ako želite da doživite duh grada, lokacija ne može biti bolja. Smešten pored užurbanih kvartova mode, na uglu Južnog Brodveja i Zapadne 11. ulice, možete pešice da istražite centar grada. Prodavnice, restorani i muzeji, svi se nalaze na kratkoj pešačkoj udaljenosti. Aerodrom Los Angeles je udaljen 30 minuta vožnje od hotela

20389 Proper Downtown La 2 Orig Smeštaj

Majstorski transformisan od strane Kelly Wearstler, koja je kombinovala meksički modernizam sa elementima iz Francuske i Maroka, i originalne radove lokalnih umetnika, 148 soba i suite-ova hotela pričaju posebnu priču. Šta kažete na Basketball Suite koji se nalazi na originalnom košarkaškom terenu, gde još uvek možete da vidite linije terena? Možda Pool Suite koji se može pohvaliti zatvorenim bazenom od 35 x 12 stopa? Ovde ne možete izabrati pogrešnu sobu.

proper dtla 1 Usluga

Dva restorana vode nagrađivani kuvari Suzanne Goin i Caroline Styne. Cara Cara, celodnevni bar i restoran, nalazi se na panoramskom krovu pored bazena i udobnih ložišta. Restoran Caldo Verde je omaž globalnoj kulinarskoj tradiciji, od španske, maurske, korzikanske do portugalske, sa odličnim izborom vina. Moderan fitnes centar ima najsavremeniju opremu prilagođenu umu i telu, dostupan 24/7 sa zasebnim kupatilom i prostorijama za presvlačenje. Hotel nudi časove meditacije i joge.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

Travel House savet

Preuzmite Proper aplikaciju i prilagodite uslugu svom ukusu, od sobarica do usluga konsijerža, osoblje je udaljeno na samo jedan klik od vas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika