San Francisco Proper Hotel 5*

Moderan i jedinstven, San Francisco Proper Hotel, član grupacije Design Hotels, često je proglašavan za najmoderniji hotel u gradu. Unutrašnjost koju je dizajnirala Kelly Wearstler smatra se jednim od najboljih na svetu.

proper sf Lokacija

San Francisco Proper Hotel smešten je u znamenitoj zgradi u živahnom okrugu Mid-Market u San Francisku. Međunarodni aerodrom u San Francisku udaljen je 13 milja, a vožnja je procenjena na pola sata. Međunarodni aerodrom Oakland udaljen je oko 45 minuta vožnje od hotela.

20398 Proper San Francisco 1 1 Orig Smeštaj

Kolekcija od 131 sobe i suite-a koje je dizajnirala Kelly Wearstler maksimiziraju svetlost i pogled i imaju izvanredne pogodnosti uključujući Aireloom krevete koji su ručno rađeni u Kaliforniji, sa udobnom italijanskom posteljinom, Aesop kupke i proizvode za telo, Vifa bežične zvučnike i super-brzi Wi-Fi . A zahvaljujući trouglastom obliku zgrade, svaka soba ima odličan pogled.

proper sf 1 Usluga

Restoranom rukovodi šef kuhinje sa Mišelinovom zvezdicom Jason Fox, a koktele priprema nagrađivani Bon Vivant Hospitality. Ovde možete birati između raznih restorana i barova, uključujući Charmaine’s na krovu hotela sa panoramskim pogledom na grad. Probajte lagani doručak ili izvanredni ručak u Villon-u i prepustite se večeri uz piće u Charmaine’s-u. Hotel poseduje dobro opremljen fitnes centar, a masaže su dostupne na zahtev.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika