Santa Monica Proper Hotel 5*

Proglašen kao jedini luksuzni hotel u Santa Monici, sa dizajnom Kelly Wearstler koji donosi kalifornijski osećaj u svaki deo hotela i inspirisan primorskim načinom života, Santa Monica Proper Hotel je član grupacije Design Hotels koji vam pruža jedinstveno iskustvo.

20395 Hero Orig Lokacija

Smešten na adresi 700 Wilshire Blvd u centru Santa Monike, hotel zauzima dve zgrade koje predstavljaju kontrastne stilove; jedna je znamenita zgrada španskog kolonijalnog stila iz 1928. godine, a druga je elegantna, savremena novogradnja. Okrug je rastuće središte kreativne energije. Na pešačkoj udaljenosti su plaža, pristanište i mnoštvo butika, kafića i restorana. Hotel je udaljen 20 minuta vožnje od aerodroma Los Angeles.

Smp 3 2 Lobby 3 Smeštaj

U rasponu od 325 do 925 kvadratnih stopa, dizajn 271 sobe i suite-a hotela je razigran, ali miran, sa slojevito prigušenim tonovima i teksturama sa upečatljivim geometrijskim oblicima. Podstaknut životnim stilom u Los Anđelesu, rezultat je udobnost koju definišu prevelika, izrazita uzglavlja kreveta i kolekcija vintage i modernog nameštaja. Mnoge sobe za goste nude prostranu dnevnu sobu, dok balkoni i terase pozivaju goste da prigrle naizgled beskrajne dane leta. Garden Terrace King suite-ovi nude prostrane terase sa udobnim nameštajem.

Smp 5 3 Pooldeck 3 Usluga

U Santa Monica Proper hotelu možete uživati u prostranoj terasi na krovu sa bazenom i restoranom. Smeštena na 7. spratu, terasa je savršeno mesto sa kojeg možete uživati u spektakularnim zalascima sunca. Calabra, bistro i bar na krovu, spaja pogled na okean sa mediteranskom i kalifornijskom kuhinjom Kaleo Adams-a. Zadržite se u salonu u predvorju prepunom umetnosti i intrigantnom okruženju za celodnevne obroke ili lagane zalogaje. Pod predsedništvom međunarodno poznatog ajurvedskog gurua Marte Sofer, hotelski Surya Spa nudi prilagođene programe koji podržavaju fizičko i mentalno zdravlje. Tradicionalne terapije i tretmani masaže su dostupni, kao i sesije joge, meditacije i kuvanja kako bi se osiguralo telesno i duhovno zdravlje. Teretana od 2.500 kvadratnih stopa predstavlja Properovu posvećenost fitnesu.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika