Virgin Galactic

Virgin Galactic ima za cilj da odveze prve civilne putnike u suborbitalni svemir. Vaše putovanje u svemir sa Virgin Galactic-om će uključivati temeljnu obuku astronauta, ekskluzivne događaje pre i posle vašeg putovanja, i pristup inženjerima, pilotima i drugim velikim umovima koji kreiraju projekat. I naravno, vi i vaše putovanje ćete ući u istoriju.

Itinerer
SVEMIR - ULTIMATIVNO PUTOVANJE

Posle dva ili tri fantastična dana priprema sa svojom posadom – spremni ste i jedva čekate da krenete. Uspon na 50.000 stopa obeležen je uzbuđenjem, ali vlada samopouzdanje i željno iščekivanje.

Zatim odbrojavanje do lansiranja, kratak trenutak tišine pre nego što talas nezamislive, ali kontrolisane struje prođe kroz letelicu. Odmah ste prikovani nazad u svoje sedište, ali oduševljeni zavijanjem raketnog motora i ubrzanjem od skoro 2.500 milja na sat, što je preko 3 puta veće od brzine zvuka.

Dok jurite kroz ivice atmosfere, veliki prozori pokazuju kobaltno plavo nebo koje se pretvara u ljubičasto i indigo i konačno u crno. Vi ste na vrhuncu; ovo se zaista dešava!

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika