Aesthesis: otkrivanje atinske rivijere

Prvi One&Only rizort na atinskoj obali.

Smešten diskretno duž obale Glifada na Atinskoj rivijeri, dugo očekivani rizort One&Only u Grčkoj otvoriće svoja vrata za goste počevši od oktobra 2023. Prihvatajući svoje očaravajuće priobalno okruženje, One&Only Aesthesis nudi svet prepun nostalgije i privlačnog glamura iz sredine 20. veka.

20566 180922 Oneonly Aesthesis Villa Pool Sunbed 0066 Masterscaled Orig

Smešten iznad azurnog prostranstva Saronskog zaliva, One&Only Aesthesis zauzima zaštićeni rezervat od 21 hektara, okružen mirisnim poljima lavande i veličanstvenim pogledom na obalu. Njegova kolekcija soba, bungalova, vila i ekskluzivnih One&Only Private Homes-a prikazuje eleganciju Egeja, sa privatnim bazenima, suncem okupanim baštama i zadivljujućim prostorima na otvorenom. Vrhunac luksuza, Villa One, predstavlja besprekorni spoj unutrašnjeg i spoljašnjeg života sa panoramskim pogledom i veličanstvenim bazenom.

Poznat po kulinarskim inovacijama, One&Only Aesthesis sa ponosom predstavlja kuvare Ettore Botrini i Paco Morales sa Michelin zvezdicama. Rizort odaje počast grčkoj kulturi i kuhinji, koristeći sastojke lokalnog porekla za kreiranje mediteranskih ukusa. Ora, celodnevni restoran koji vodi kuvar Ettore Botrini, prikazuje svežu mediteransku kuhinju, dok El Bar de Paco Morales nudi živahno andaluzijsko-mediteransko iskustvo.

20568 180922 Oneonly Aesthesis Villa Coffee Table 0453 Masterscaled Orig

U srcu rizorta, Alelia bar poziva goste da uživaju u prepoznatljivim koktelima u hladu maslinovog drveta, dok Thimisi, inspirisan zlatnom erom Atine, nudi klasične koktele sa zadivljujućim pogledom na zalazak sunca. Minima, bar na plaži i pored bazena, pruža spokojan beg na ivici vode.

One&Only Aesthesis prihvata svoju izuzetnu lokaciju, nudeći odabrana iskustva koja otkrivaju prirodna i kulturna čuda Atine. Gosti mogu da istražuju mesta svetske baštine, plove duž obale, šetaju po živopisnim predelima i uživaju u renomiranim toplim izvorima u regionu. Wellness sadržaji rizorta, uključujući luksuzni spa centar i fitnes centar Club One, obezbeđuju holističko blagostanje.

20569 180922 Oneonly Aesthesis Villa Terrace Sunset 0245 Masterscaled Orig

Za one koji traže živopisna iskustva na plaži, Beach Club samo za odrasle odiše prijatnom atmosferom rivijere sa elegantnim kabanama, živom muzikom i sunčanim restoranima.
Uronite u privlačnost atinskog primorskog dragulja u One&Only Aesthesis-u, gde se luksuz, kultura i prirodne lepote prepliću da bi stvorile nezaboravno iskustvo.

 

Dozvolite nam da vam pomognemo da istražite jedinstvena mesta, najluksuznije hotele, vile i jahte na svetu i stvorimo za vas nezaboravna iskustva i sećanja. Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika