fbpx

Dijamanti su večni

Doživite magični svet dragog kamenja sa hotelom Rocco Forte Amigo.

Proslavljajući 25. godišnjicu Rocco Forte, hotel Amigo je pripremio blistavi uvid u umetnost finog nakita. A koje je bolje mesto za istraživanje umetnosti i dijamantskog zanata od Belgije?

Dijamanti Su Vecni1

Pod stručnim vođstvom sertifikovanog gemologa i privatnog draguljara sa više od 20 godina iskustva, hotel Amigo vam pruža uvid u zanat izrade nakita po meri. Gosti koji žele da otkriju sve tajne dragog kamenja biće oduševljeni ovom jedinstvenom prilikom da upoznaju Cindy Lecomte i zarone u čuvenu istoriju dijamanata u Belgiji. Sa više od 20 godina iskustva u oblasti finog nakita, Lecomte svoju strast i stručnost deli sa svojim klijentima, birajući izuzetno kamenje i vodeći ih kroz proces kreiranja narudžbi po meri.

Dijamanti Su Vecni2

Dok se upoznaju sa dragim kamenjem, gostima će biti predstavljen niz jedinstvenih prirodnih dragulja. Nakon odabira, Hotel Amigo i Cindy Lecomte nude gostima priliku da dizajniraju svoj komad nakita uz ekskluzivnu pomoć profesionalaca; alternativno, gosti će možda želeti da zadrže dragulj kao uspomenu na putovanje.

Dijamanti Su Vecni3

Za nešto zaista posebno, možete naručiti komad nakita izrađen po vašoj meri i vašem ukusu. Ako i vi, poput hotela Rocco Forte, slavite neku godišnjicu, poseban komad nakita je savršen način da vas uvek podseća na tu priliku.

Dijamanti Su Vecni4

Dolaskom u hotel Amigo, možete se opustiti u svom prostranom suite-u, ukrašenom belgijskim dekorom. Šampanjac, belgijske čokolade i sveže cveće će vas čekati u vašoj sobi.

Dozvolite nam da vam pomognemo da istražite jedinstvena mesta, najluksuznije hotele, vile i jahte na svetu i stvorimo za vas nezaboravna iskustva i sećanja. Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika